Inget projekt eller företag är för stort eller för litet. Det som intresserar mig är helheten och hur den ska kommuniceras.

Det visuella av ett varumärke är A och O om man vill göra skillnad i flödet. Det som känns, det du reflekterar eller reagerar på... Sen kommer informationen om innehållet.

Den visuella helheten innehåller både logotyp, profilering både för kunder och anställda, kampanjer, produkter, tonalitet och bilder.

Hur ser ditt företag ut egentligen?

Mitt samarbete med mina kunder bygger på att jag är en god lyssnare. Jag hör och förstår, men framförallt så kan jag skapa mig en bild av kundens kommunikationsbehov. Tillsammans tar vi sedan företagets visuella kommunikation till en högre nivå, till fler kunder och med större tyngd.

Jag My Olausson är AD/kreatör. Jag har gedigen erfarenhet av olika typer av företag och branscher, både stora internationella kunder och små egenföretagare, där jag varit med och skapat tillväxt.

Mer är 25 års erfarenhet har givit mig ett stort nätverk. Se gärna vad ett urval av mina kunder tycker om våra olika utvecklingsprojekt under REFERENSER.

My Olausson AB
Visualiserar ditt Varumärke

my@myolausson.se
0709 120 125