Jag, My Olausson, är Art Director/kreatör. Jag har 25 års erfarenhet av olika typer av företag och branscher, både stora internationella kunder och små egenföretagare, där jag varit med och skapat tillväxt.

Det har blivit många kunder och samabeten genom åren. Se gärna ett urval av vad de tycker, under REFERENSER.

Inget projekt eller företag är för stort eller för litet. Det som intresserar mig är helheten och hur den ska kommuniceras.

Behöver du hjälp med din profilering, det grafiska utseendet, att bygga ditt visuella varumärke? Jag hjälper dig med din logga och ditt grundläggande formspråk. Det kan vara avgörande för hur du når ut till dina kunder!

Hur ser din hemsida ut förresten? Dina sidor på sociala medier? Behöver du kanske synas i olika media med till exempel en annonskampanj?

Visuell helhet… Hur ser ditt kontor ut? Är du med på mässor? Sticker du ut, håller det ihop med din grafiska profil? Har du ett efterlämningsmaterial, som en broschyr, kundtidning? Eller behöver du hitta en formgivare av din bok?

Mitt samarbete med mina kunder bygger på att jag är en god lyssnare. Jag hör och förstår, men framförallt så kan jag skapa mig en bild av kundens kommunikationsbehov. Tillsammans tar vi sedan företagets visuella kommunikation till en högre nivå, till fler kunder och med större tyngd.

Vart du än befinner dig i landet kan vi jobba ihop. Jag har inget fast kontor, jag jobbar där mina kunderna finns.

My Olausson AB

Visualiserar ditt Varumärke

my@myolausson.se
0709 120 125